Kylmäalan työt merkkiriippumattomasti Helsingissä ja Uudellamaalla

Teemme sopimuksen mukaan kylmäalan työt merkkiriippumattomasti Helsingin ja Uudenmaan alueella. 

Yhteystiedot

Kylmälaitehuoltoa sopimuksen mukaan

Kylmäkonehuoltomme tarjoaa merkkiriippumattomasti kaikkien kylmälaitteiden huollot, kuten:

  • taloyhtiöiden kylmätilat

  • ravintoloiden vetolaatikot ym.

  • laitoskoneet ja pakastimet

  • kiinteät kotikylmiöt

  • retrojääkaapit

  • AEG

  • Electrolux

  • Bosch

  • Siemens

Palvelemme huoltoasioissa joka päivä kello 8–20. Mikäli tarvitset tekijää huoltotöille iltaisin tai viikonloppuisin, huoltopäivystyksemme palvelee sinua numerossa 0400 445 129


Saat tilattua kylmäkoneiden huoltopalvelut nopeimmin soittamalla meille. Voit myös lähettää kysymyksesi meille sähköpostilla tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Ota yhteyttä

Tukesin hyväksymä kylmälaitehuolto

Säännöllisten vuototarkastuksien teettäminen on kylmälaitteen haltijan tai omistajan vastuulla. Vuototarkastuksien tekeminen ei yksin riitä, jos halutaan varmistaa kylmälaiteen toimivuus ja kesto. On hyvin tärkeää, että kylmälaite huolletaan perusteellisesti säännöllisin väliajoin. 


Kylmäalalla toimivat yritykset ja henkilöt tarvitsevat Tukesin hyväksynnän ja pätevyyden. Yrityksemme on Tukesin hyväksymä kylälaitteiden huoltaja. Teemme kylmälaitehuollot ja korjaamme ja kylmälaitteet asiantuntemuksella. Olemme myös erikoistuneet retrojääkaappien korjaukseen.

 

Palvelualueemme kattaa Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun. Lisäksi huoltoautomme käy Porvoossa ja Nurmijärvellä viikoittain sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Kattavat huoltopalvelut

Kylmäkonehuoltomme tarjoaa kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalvelut muun muassa kotien, taloyhtiöiden ja ravintoloiden tarpeisiin. Kylmäkoneiden huollon lisäksi tarjoamme neuvontaa asiakkaille. 


Jos haluat tilata meiltä kylmäkonehuollon palvelut, ota meihin yhteyttä. Voimme antaa jo puhelimessa vikakuvauksen perusteella kustannusarvion korjaustöistä. Korjauspalveluita tilatessasi saat meiltä myös maksuttoman lausunnon kotivakuutuskorvausta varten. Palvelumme oikeuttavat sinut myös kotitalousvähennykseen, jos tilaat palvelut omaan tai vanhempiesi kotiin tai mökille.

Lue lisää palveluistamme